Projectdetails

Projectnaam 4 sanitairgebouwen Staatsbosbeheer
Projectplaats 3 locaties NL
Opdrachtgever Arcon houtconstructies bv
Architect De 3D tekenkamer
K&A Houtbouw Engineering, productie en levering HSB elementen
Constructeur Ingenieursburo Ulehake bv
Realisatie 2018 / 2019

4 sanitairgebouwen Staatsbosbeheer

Op drie locaties in Nederland heeft K&A Houtbouw bv in opdracht van Arcon houtconstructies bv de afgelopen twee jaar de HSB elementen voor 4 sanitaire gebouwen geëngineerd, geproduceerd en op locatie geleverd.

Staatsbosbeheer heeft natuurkampeerterreinen en groepskampeerterreinen in Nederland. Deze natuurkampeerterreinen liggen in de mooiste natuurgebieden van Nederland en worden beheerd door de boswachters van Staatsbosbeheer. Deze kampeerterreinen zijn op diverse locaties voorzien van nieuwe sanitaire gebouwen.

Neem contact op en ontdek hoe onze inzichten je verder brengen.

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

Gerelateerde projecten