Over K&A

Bij K&A werken wij met enthousiasme en bezieling aan uiteenlopende houtbouwprojecten. Met 40 vakmensen produceren wij kwalitatief hoogwaardige prefab bouwketen en houten gebouwen. Onze productiefaciliteit in Groot-Ammers is voorzien van een moderne houtzagerij en een semi-automatische productiestraat. Deze productiestraat wordt volledig vanuit 3D-modellen aangestuurd. Daarnaast produceren en leveren wij onder het label Kroonhout, hoogwaardige prefab houtskeletbouwelementen voor externe aannemers en partners in de bouw.

Visie en werkwijze

Oprichter en eigenaar Pieter Kroon groeide op in het houtbouwbedrijf van zijn vader. In 1995 richtte hij zijn eigen bedrijf op: K&A Houtbouw. Zonder marktonderzoek maar vanuit de overtuiging dat er altijd behoefte bestaat aan kwaliteit begon Pieter Kroon, samen met zijn toenmalige compagnon, K&A Houtbouw. Ons belangrijkste principe is 'afspraak is afspraak'. Vanuit de wil om continu te verbeteren investeren wij in de toekomst van onze werknemers en de modernisering van onze productiefaciliteit. Zo blijven we actueel en relevant als uw partner in houtbouw.

"In nauwe samenspraak en samenwerking met onze opdrachtgevers doorlopen en ondersteunen wij alle aspecten van het bouwtraject."