Projectdetails

Projectnaam Scouting Vlaardingen
Projectplaats Vlaardingen
Opdrachtgever Stichting Scouting Vlaardingen
Architect Frans Brakkee Architect
K&A Houtbouw Bouw van 4 scoutgebouwen (casco’s) in bouwcombinatie met Arcon Houtconstructies (gelijmde spantconstructies)
Constructeur Ingenieursburo Ulehake bv
Realisatie 2021

4 gebouwen Scouting Vlaardingen

Op drie locaties in Nederland heeft K&A Houtbouw bv in opdracht van Arcon houtconstructies bv de afgelopen twee jaar de HSB elementen voor 4 sanitaire gebouwen geëngineerd, geproduceerd en op locatie geleverd.

Tussen de Watersportweg en de Vlaardinger Vaart zijn vier nieuwe, houten gebouwen verrezen. Scouting Vlaardingen, met zo’n 750 leden, moest verkassen. De oude onderkomens aan de Broekpolderweg moesten wijken voor het oprukkende bouwcircus van de Blankenburgverbinding. Hier hebben vier scoutingverenigingen jaren samengewerkt aan de invulling van de nieuwe groene en duurzame gebouwen. De bouwcombinatie K&A Houtbouw en Arcon Houtconstructies droegen zorg voor de bouw van de casco’s. De afbouw is grotendeels, in zelfwerkzaamheid, door de leden van de scoutverenigingen gedaan.

Neem contact op en ontdek hoe onze inzichten je verder brengen.

Elk bouwproces kent zijn eigen unieke complexiteit. Zeker in deze tijd. Hoe behoud je hierin het overzicht? Technieken en middelen zoals BIM helpen hier structuur in aan te brengen. Maar de manier waarop je deze gereedschappen gebruikt maakt het verschil. Dat heeft alles te maken met vertrouwen en een samenwerking waarin kennis en kunde gedeeld worden. Voor nu en in de toekomst. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0184 614 999. Wij delen graag onze inzichten in bouwen met prefab HSB voor een optimaal bouwproces en het hoogste resultaat.

Gerelateerde projecten