slide

HSB-Elementen

Voor de bouwindustrie

slide

Projectkantoor Imtech

Shell Pernis

slide

Kantoor Gemeente Westland

Naaldwijk

slide

Strandpaviljoen Sjoerd

Ameland

K&A is van alle markten thuis:
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de periodieke K&A nieuwsbrief:

Bouwkeet nodig?Bouwkeet nodig?

K&A bouwt ‘goud van hout’

Hout leeft, heeft een warme uitstraling en is duurzaam. Een ideaal materiaal om onder geconditioneerde omstandigheden te verwerken tot kwalitatief hoogwaardige prefab houtskeletbouwelementen voor de bouwindustrie.

Vanuit Groot-Ammers werken we met 40 vakmensen aan, onder meer, de productgroepen: houtskeletbouwelementen, bouwketen, strandpaviljoenen, clubgebouwen, recreatiewoningen en kantoren. We zijn een modern bedrijf met een gezonde arbeidsethos. Een bedrijf waar mensen ruimtes maken voor mensen.

Pieter Kroon, eigenaar

 

Duurzaam en veilig

K&A bouwt graag aan een duurzame toekomst en past voor de fabricage van gebouwen en onderdelen FCS® gecertificeerd hout toe. Daarnaast zijn wij VCA (VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers) gecertificeerd en zijn wij leerbedrijf voor timmerlieden.

Nieuwsbriefarchief

Meer over K&A

Uit deze korte infographic maakt u op waar wij als K&A Groep voor staan en voor gaan. In één oogopslag krijgt inzicht in onze historie, onze kerncompententies, onze liefde voor hout en de manier waarop wij u graag ondersteunen bij het realiseren van uw nieuw- of verbouw project.

Download K&A's infographic