Bouwkeet nodig?Bouwkeet nodig?

 

item strandpaviljoens

 
 
 

K&A bouwt 'goud van hout'

Ruimte is belangrijk. Mensen willen zich in ruimtes graag prettig voelen en erdoor geïnspireerd worden. Om op die manier optimaal te kunnen functioneren. Wij zijn ons hiervan bewust en spelen hierop in. Met één van de mooiste natuurlijke producten: hout.

Hout leeft, is warm, sfeervol en een ideaal materiaal om ruimtes met uitstraling van te maken. Vanuit Groot-Ammers bouwen we met 40 vakmensen aan onder meer: bouwketen, strandpaviljoenen, clubgebouwen, scholen, kinderdagverblijven en kantoren. We zijn een modern bedrijf met een gezonde arbeidsethos. Een bedrijf waar mensen ruimtes maken voor mensen.

Pieter Kroon, eigenaar

 

Duurzaam en veilig

K&A bouwt graag aan een duurzame toekomst en past voor de fabricage van gebouwen en onderdelen FCS® gecertificeerd hout toe. Daarnaast zijn wij VCA (VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers) gecertificeerd en zijn wij leerbedrijf voor timmerlieden.

 

 

 

Nieuwsbriefarchief

 

Meer over K&A

Uit deze korte infographic maakt u op waar wij als K&A Groep voor staan en voor gaan. In één oogopslag krijgt inzicht in onze historie, onze kerncompententies, onze liefde voor hout en de manier waarop wij u graag ondersteunen bij het realiseren van uw nieuw- of verbouw project.

Download K&A's infographic